Un espai en plena natura per compartir

Un espai tranquil, als peus de la muntanya de Montserrat. Un espai ideal per compartir amb familia i amics, realitzar el teu taller formatiu, grabar un anunci… un espai on podreu gaudir amb els vostres en un espai on cuidem l’entron i la natura de forma respectuosa

Celebracions

Somalzines vol donar resposta a les necessitats de famílies, amics, empreses de reunir-se al voltant d’una activitat lúdica. Podreu gaudir d’un esdeveniment amb comoditat i en un ambient càlid, acollidor i en plena natura. Vine a celebrar un aniversari, casament, trobada familiar, dinar d’empresa, etc en un lloc on us sentireu com a casa.

Més informació

Formacions i retirs

Us oferim un espai acollidor, amb diferents espais interiors i extriors per fer els teus tallers i retirs. Amb experència acollint varies formacions  en creixement personal, noves masculinitats, xamanisme, etc.

Més informació

Altres

  • Rodatges

  • Sessions fotogràfiques

  • Xerrades i presentacions de productes

Contacta amb nosaltres

Digue’ns el que necessites i contruim juntes la proposta

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”
ANSEL ADAMS
“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”
ERNST HASS
“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”
ROBERT FRANK