Project Description

Els infants podran gaudir del plaer de sentir-se lliures i connectats amb la naturalesa. Una necessitat vital en el procés de desenvolupament dels infants especialment en aquesta primera etapa. Gaudiran d’un espai preparat per a la experimentació lliure; podran experimentar psicomotriument trepant i jugant amb diversos elements naturals preparats en l’espai de forma lliure i sense riscs.

(El joc és fonamental en l’equilibri emocional i energètic, així com en el desenvolupament de les capacitats intel·lectuals, socials i creatives dels nens i nenes.

En aquesta activitat els infants gaudeixen d’un temps i un espai  en la natura amb diferents elements naturals amb els quals experimenten. L’espai posseeix moltes possibilitats sensorials que nodreixen la fantasia, la imaginació i apel·len a l’acció motriu de tot el cos.

Els adults acompanyen sense dirigir, un espai sense aprovació ni crítica, tant sols amb una reformulació que els serveixi de mirall (“esteu transportant un tronc vosaltres sols”).

Confiar en la fortalesa dels infants significa fer-ho també amb les seves capacitats innates. La protecció més gran que podem oferir-los és la nostra presència, el nostre amor i el nostre temps.)

Durada: variable, en funció de cada centre educatiu